Ермітова інтерполяція сумою полінома й нелінійного виразу - Скопецький, В.В.; Малачівський, П.С. (Доповіді НАН України, 2010)
Встановлено необхідні та достатні умови існування ермітової інтерполяції сумою полінома й нелінійного виразу. Вказано функції, що задовольняють ці умови. Запропоновано й обгрунтовано схему обчислення значення параметрів ермітової інтерполяції сумою полінома й експоненти. We have established the necessary and sufficient conditions of existence of Hermite's interpolation by the sum of a polynomial and a nonlinear expression. Functions, which satisfy these conditions, are indicated. The calculation scheme for interpolation parameters by such a sum is proposed and grounded.