Рудный район Амбатофинандрахана (Мадагаскар) - Михайлов, В.А. (Доповіді НАН України, 2010)
Описано прояви рідкісноземельної мінералізації центральної частини о. Мадагаскар, виділено рудний район Амбатофінандрахана, охарактеризовано його ресурсний потенціал відносно рідкісноземельної мінералізації. The resource potential of the Ambatofinandrahana ore region as for the rare-earth mineralization is characterized.