Оцінка рівня моноекспансії та асоціації вірусних інфекцій у насадженнях кісточкових культур україни за даними моніторингових обстежень - Тряпіцина, Н.В. (Сільськогосподарська мікробіологія, 2009)
Запропоновано статистичну модель для оцінки рівня асоціації між вірусами рослин при мультивірусному інфікуванні, рівня
моноекспансії вірусів рослин при моноінфікуванні. Проаналізовано
успішність розповсюдження вірусів у насадженнях кісточкових культур України. Предложены статистические модели для оценки уровня ассоциации между вирусами при мультивирусном инфицировании,
уровня моноэкспансии при моноинфицировании вирусами растений.
Проанализирована успешность распространения вирусов в
насажденрях косточкових культур Украины. The statistical models for estimation of association level between viruses at multipathogen infection and monoexpansion level at moonpathogen infection by plant viruses are offered. Virus spreading in
stone fruit crops in Ukraine was analyzed.