Сучасний стан комунальної енергетики України - Євтухова, Т.О.; Симборський, А.І. (Інститут загальної енергетики НАН України, 2008)
Проаналізовано сучасний стан комунальної енергетики України, зокрема, опалювальних котелень і теплових мереж, а також газоспоживання і шляхів його зменшення та водопостачання і напрямів його покращення.----------------- Проведен анализ современного состояния коммунальной энергетики Украины: отопительных котельных, тепловых сетей. Проанализированы газопотребление и пути его уменьшения, а также водоснабжение и пути его улучшения.-------------- The analysis of the modern state of communal energy of Ukraine is conducted - heating boiler rooms, thermal networks, consumption of gas and way of his diminishment, and also water supply and directions of his improvement.