Об особенностях в законе Фарадея и энергии электромагнитного поля при полигармонических электродвижущих силах - Божко, А.Е. (Доповіді НАН України, 2010)
Наведено формули закону Фарадея та енергії для електроланок з полігармонічними вхідними напругами. The formulas for the Faraday law and the energy of electrocircuits in the presence of polyharmonic input voltages are given.