Приближенный анализ пространственной конвективной задачи Стефана - Шевченко, А.И.; Миненко, А.С. (Доповіді НАН України, 2010)
Досліджено просторову задачу Стефана з урахуванням конвективних рухів і домішок у рідинній фазі. Доведено рівняння вільної границі. A three-dimensional convection Stefan problem for the liquid phase is investigated. The equation for a free boundary is obtained.