Метод квазіконформних відображень розв'язання модельних задач двофазної фільтрації - Бомба, А.Я.; Ярощак, С.В. (Доповіді НАН України, 2010)
На основі ідей методів квазіконформних відображень та поетапної фіксації характеристик процесу і середовища побудовано алгоритм числового розв'язання модельних задач двофазної фільтрації типу Баклея–Леверетта. On the basis of ideas of the methods of quasiconformal mappings and the step-by-step fixation of characteristics of the process and the environment, an algorithm of numerical solution of two-phase filtration Buckley–Leverett type model problems is developed.