Проблеми стимулювання науково-дослідної та інноваційної діяльності - Бутнік-Сіверський, О.Б. (Наука та наукознавство, 2011)
Розкриваються проблеми стимулювання науково-дослідної та інноваційної діяльності, аналізуються процеси динаміки змін в економіці Україні в порівнянні із закордонним досвідом та запропоновано заходи підвищення ефективності в науковій та виробничій сферах діяльності. Раскрываются проблемы стимулирования научно-исследовательской и инновационной деятельности, анализируются процессы динамики изменений в экономике Украины в сравнении с зарубежным опытом и предложены меры повышения эффективности в научной и производственной сферах деятельности. Problems of stimulation for research and innovation activities are shown, the dynamics of change in the Ukrainian economy is analyzed by the comparison with foreign experiences, measures for the efficiency enhancement in research and production sectors are offered.