Самоврядування як механізм управління економікою - Попович, О.С. (Наука та наукознавство, 2011)
Рецензія на переведену на українську мову книгу лауреата Нобелівської премії 2009 року Елінор Остром «Управління спільним. Еволюція інститутів для колективних дій» (Governing the Commons: The Evolution of Institutions for Collective Action, 1990), опублікованої в кембриджській серії видань з «Політекономії інституцій та рішень».