Наукова школа молекулярної біології та генетики Сергія Михайловича Гершензона - Романець, О.В. (Наука та наукознавство, 2010)
Висвітлено створення та розвиток наукової школи з молекулярної біології та генетики С.М.Гершензона. Показано основні напрямки наукових досліджень, започаткованих С.М.Гершензоном, їх розвиток його учнями і колегами. Ідентифіковано персональний склад наукової школи Гершензона. Освещены создание и развитие научной школы по молекулярной биологии и генетике С.М. Гершензона. Показаны основные направления научных исследований, начатых С.М. Гершензоном, их развитие его учениками и коллегами. Идентифицирован персональный состав научной школы С.М. Гершензона.