Івченко І.С. Розвиток дендрології у XVIII—XX ст. - Кучеров, І.С.; Сікура, Й.Й. (Наука та наукознавство, 2010)
Рецензія на книгу: Івченко І.С. Розвиток дендрології у XVIII—XX ст. — К.: Вид-во НПУ ім. М.П.Драгоманова, 2009. — 287 с.