Гранична форма властивості Радона–Нікодима вірна у довільному просторі Фреше - Орлов, І.В.; Стонякін, Ф.С. (Доповіді НАН України, 2010)
Доведено справедливість граничної форми властивості Радона–Нікодима для довільного простору Фреше. Розглянуто деякі застосування. The validity of the limiting form of the Radon–Nikodym property for an arbitrary Fréchet space is proved. Some applications are considered.