Періодика майбутнього — паперова чи електронна? - Радченко, А.І. (Наука та наукознавство, 2010)
Аналізуються сучасний стан, співвідношення та тенденції розвитку традиційних паперових і електронних, а також комбінованих видань, зокрема комерційних та видань НАН України. Анализируются современное состояние, соотношение и тенденции развития традиционных бумажных и электронных, а также комбинированных изданий, в частности коммерческих и изданий НАН Украины. The analysis covers the situation, the balance between and tendencies in developing traditional paper, electronic and combined publications, including commercial publications of the NAS of Ukraine.