Аналіз стану інноваційної діяльності у харківському регіоні - Яковлєв, А.І. (Наука та наукознавство, 2010)
Проведено опитування на харківських підприємствах, у науково-дослідних і проектних організаціях, фірмах щодо стану розвитку інновацій і наукомісткого виробництва. Визначено шляхи їх поліпшення. Проведен опрос на харьковских предприятиях, в научно-исследовательских и проектных организациях, фирмах о состоянии развития инноваций и наукоемкого производства. Определены пути их улучшения. The article contains information about an interview at Kharkiv enterprises, research and technological organizations, firms on the innovation performance and productions with high R&D capacity. Ways to the performance enhancement are outlined.