XV Міжнародна конференція молодих істориків освіти, науки і техніки - Литвинко, А.С. (Наука та наукознавство, 2010)
21 травня 2010 р. в рамках IV Всеукраїнського фестивалю науки Українським товариством історії науки, відділом історії науки і техніки Центру досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М.Доброва НАН України та Центром досліджень з історії науки і техніки ім.О.П.Бородіна Київського університету економіки та технології транспорту Міністерства транспорту та зв’язку України було проведено ХV Всеукраїнську конференцію молодих учених-істориків науки, техніки та освіти.