Наукова школа Г.С. Писаренка (до 100-річчя від дня народження) - Куріат, Р.І. (Наука та наукознавство, 2010)
Висвітлено життєвий шлях, наукову, педагогічну і організаційну діяльність академіка НАН України Г.С.Писаренка (1910—2001). Характеризуються дослідження і наукові здобутки самого академіка і членів його наукової школи. Освещены жизненный путь, научная, педагогическая и организационная деятельность академика НАН Украины Г.С.Писаренко (1910—2001). Характеризуются исследования и научные достижения самого академика и членов его научной школы.