Невідкладні заходи в науці назріли. Інтерв’ю з академіком НАН України, академіком-секретарем Відділення фізики та астрономії НАН України В.М.Локтєвим (Наука та наукознавство, 2010)
Інтерв’ю провела канд. фіз.-мат. наук Л.П. Пономаренко.