Доповідь доктора Теодора Р. Шелленберга на щорічній зустрічі Товариства американських архівістів 18 серпня 1958р. (Архіви України, 2011)
Публікується переклад доповіді доктора Теодора Р. Шелленберга1, помічника Архівіста Сполучених Штатів Америки у Національному архіві, виголошеної ним на щорічній зустрічі Товариства американських архівістів, що відбулася 18 серпня 1958 р у м. Солт-Лейк Сіті (штат Юта) (“American Archivist”,
January 1959, Vol. 22, № 1, р. 49–58). Публикуется перевод доклада доктора Теодора Р. Шелленберга, помощника Архивиста Соединенных Штатов Америки в Национальном Архиве, представленного им на ежегодной встрече Общества американских архивистов, которая состоялась 18 августа 1958 г. в г. Солт-Лейк Сити (штат Юта)
(“American Archivist”, January 1959, Vol. 22, № 1, р. 49–58). There is published the report of Dr. Theodore R. Schellenberg, Assistant
Archivist of the United States for the National Archives, proclaimed at the annual
meeting of the Society of American Archivists in Salt Lake City, Utah, August 18,
1958 (“American Archivist”, January 1959, Vol. 22, № 1, р. 49–58).