Велика Вітчизняна війна за документальними матеріалами Державного архіву Черкаської області - Клименко, Т.А. (Архіви України, 2011)
На основі широкої джерельної бази Державного архіву Черкаської області автор робить спробу висвітлити історію Черкаського регіону в період Великої Вітчизняної війни. На основе большого колличества источников Государственного архива Черкасской области автор пытается раскрыть историю Черкасского региона в период Великой Отечественной войны. The author makes the attempt to highlight the history of Cherkasy Region during the World War II on the basis of State Archives of Cherkasy Oblast sources in the article.