Рік 1941-й: трагічні і героїчні події (за матеріалами Меморіального комплексу “Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941–1945 років”) - Легасова, Л.В.; Шевченко, Н.О. (Архіви України, 2011)
Висвітлено основні напрями і результати наукової діяльності Меморіального комплексу “Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941–
1945 років” з вивчення і вшанування трагічних і героїчних подій початкового
періоду Великої Вітчизняної війни. Освещены основные направления и результаты научной деятельности Мемориального комплекса “Национальный музей истории Великой Отечественной войны 1941–1945 годов” по изучению и увековечиванию трагических и
героических событий начального периода Великой Отечественной войны. There are highlighted the main directions and results of scientific work of the
Memorial Complex “The National Museum of History of Great Patriotic War of
1941–1945 years” concerning the studying and immortalizing of the tragic and heroic
events of the initial period of the Great Patriotic War.