Важливе джерело про заселення правобережжя півдня України - Шляховий, К.В. (Архіви України, 2011)
Рецензія на книгу: Метрична книга двох приходів: слобод Буянської і Попельнастої 1770–1782 років / Авт.-упор.: Н. В. Жахалова. – К.: Академперіодика, 2011. – 163 с.