Розсекречення документів У Державному архіві Рівненської області - Леонова, Л.А. (Архіви України, 2011)
Аналізується робота Державного архіву Рівненської області з розсекречення документів у період з 1989 до 2011 рр., склад і зміст найбільш цікавих
розсекречених фондів. Анализируется работа Государственного архива Ровенской области по
рассекречиванию документов в период с 1989 по 2011 год, состав и содержание наиболее интересных рассекреченных фондов. The article deals with the declassification process of the documents of 1989–
2011 period in the State Archives of Rivne Oblast and gives the content of the most
interesting revealed items.