Деякі документи з фондів ЦДІАК України щодо лікарської діяльності Михаїла Булгакова - Путова, Г.В. (Архіви України, 2011)
Публікуються документи з особової справи видатного письменника М. Булгакова
часів його служби на посаді лікаря в установах Російського товариства
Червоного Хреста (1916 р.). Публикуются документы из личного дела выдающегося писателя М. Булгакова
времен его службы в должности врача в учреждениях Российского
общества Красного Креста (1916 г.). There is published the documents on the biography of writer M. Bulgakov
stored in fonds of the Central State Historical Archives of Ukraine.