Вбивство Столипіна: офіційна версія і архівні документи - Даниленко, В.П. (Архіви України, 2011)
Подається інформація про обставини і перебіг подій, пов’язаних із за-
махом на життя та смертю П. А. Столипіна, прем’єр-міністра Росії, у вересні
1911 р. у Києві. В статье подана информация об обстоятельствах и ходе событий, связанных
с покушением и смертью П. А. Столыпина – премьер-министра России, в
сентябре 1911 года в Киеве. There is given the information on the circumstances of the attempt on life and
the death of P. Stolypin, Russian Prime Minister, in September 1911 in Kiev.