Легендарний за життя (до 110-ї річниці від дня народження двічі Героя Радянського Союзу Олексія Федорова) - Лозицький, В.С. (Архіви України, 2011)
Подаються документи та фотокартки із фондів ЦДАГО У країни, які розкривають основні віхи життя двічі Героя
Радянського Союзу, легендарного командувача партизанського з’єднання у роки
Великої Вітчизняної війни, державного
та громадського діяча Олексія Федоровича Федорова. Предлагаются документы и фотографии из фондов ЦГАОО Украины,
которые раскрывают основные вехи жизни дважды Героя Советского
Союза, легендарного командира партизанского соединения в годы Великой
Отечественной войны, государственного и общественного деятеля Алексея
Федоровича Федорова. Предлагаются документы и фотографии из фондов ЦГАОО Украины,
которые раскрывают основные вехи жизни дважды Героя Советского
Союза, легендарного командира партизанского соединения в годы Великой
Отечественной войны, государственного и общественного деятеля Алексея
Федоровича Федорова.