Грошовий обіг У Трансністрії у роки німецько-румунської окупації (1941–1944) - Клименко, О.О. (Архіви України, 2011)
Розкрито окремі аспекти монетарної політики фашистської Німеччини та
Румунії в окупованій ними Трансністрії крізь призму застосування різних видів
окупаційної валюти. Раскрыты отдельные аспекти монетарной политики фашистской Германии
и Румынии в оккупированной ими Транснистрии сквозь призму использования
разных видов окупационной валюты. The research reveals the certain aspects of the monetary policy of the Nazi
Germany and Romania in the occupated territory of Transnistria through the prism
of different sorts of occupation currency.