Організація роботи зі зверненнями громадян у Державному архіві Луганської області - Проха, Т.В. (Архіви України, 2011)
Висвітлено питання, пов’язані з організацією роботи зі зверненнями громадян у Державному архіві Луганської області. Освещены вопросы, связанные с организацией работы с обращениями граждан в Государственный архив Луганской области. There are highlighted the questions related to the citizens enquiries meeting in State Archives of Luhansk Oblast in the article.