Мінералог Володимир Павлишин (до 70-річчя від дня народження) (Мінералогічний журнал, 2009)
3 січня 2010 р. виповнюється 70 років доктору геолого-мінералогічних наук Володимиру Івановичу Павлишину — відомому мінералогу, професору кафедри мінералогії, геохімії та петрографії Київського національного університету імені Тараса Шевченка, академіку АН Вищої школи України, Заслуженому діячеві науки і техніки України, почесному президенту Українського мінералогічного товариства.