Аналіз дискурсу імперіалізму в праці Едварда Саїда «Культура й імперіалізм»: компаративний підхід - Потапенко, Л. (Літературознавчі обрії. Праці молодих учених, 2010)
The article is aimed to analyze the interactions between nineteenth and early twentieth century imperialism and the European novel in the postcolonial literary theory framework.