Задача Коші для сингулярних еволюційних рівнянь - Городецький, В.В.; Тупкало, І.С. (Доповіді НАН України, 2010)
Встановлюється розв'язність задачі Коші для сингулярного еволюційного рівняння з псевдобесселевим оператором, побудованим за змінним символом, у класі неперервних обмежених початкових функцій. The solvability of the Cauchy problem for singularly evolution equations with a pseudo-Bessel operator constructed by a variable symbol in a class of continuous bounded initial functions is established.