Козацтво та Річ Посполита в боротьбі за Молдавський престол у 1653 р. - Цисельский, Т. (Чорноморська минувшина, 2010)
У статті на основі польських архівних документів і опублікованих матеріалів висвітлюється боротьба керівників Української Козацько-Гетьманської держави та Речі Посполитої за молдавський престол у 1653 р. In the article on the basis of the Polish archive documents and published materials it is revealed the fight of leaders of the Ukrainian Cossack-Hetman state and of Rzeczpospolita for the Moldavian throne in 1653.