Розміщення російських військ у фортеці Сілістра після російсько-турецької війни 1828-1829 рр. - Кухарук, О. (Чорноморська минувшина, 2010)
У статті на основі архівних й опублікованих документів досліджуються обставини, що зумовили залишення російської залоги у фортеці Сілістра після російсько-турецької війни 1828-1829 рр. In this article on the base of archive and published documents there have been investigated the circumstances which caused the settlement of Russian regiment in fortress of Silistra after Russian-Turkish war 1828-1829.