Приєднання Буго-Дністровського межиріччя до Російської імперії в документах - Бєлова, Є. (Чорноморська минувшина, 2010)
Вперше публікуються документи з Російського державного військовоісторичного архіву, що ілюструють процес приєднання та заселення БугоДністровського межиріччя після російсько-турецької війни 1787-1791 рр. It is the first publication of the documents, which illustrate the process of joining and settling of region between the Bug and the Dniester after Russian-Turkish war 1787-1791.