Зв’язки козацтва з православною церквою в документах в ХІХ ст. - Діанова, Н. (Чорноморська минувшина, 2010)
В даній публікації розглядаються документи, що вказують на взаємозв’язки українського козацтва і православної церкви у ХІХ ст. In this article there were published the documents which illustrated mutual connections between the Ukrainian Сossacks and the Оrthodox Сhurch.