Україністика на Кубані: витоки і сучасні тенденції розвитку - Авраменко, А. (Чорноморська минувшина, 2010)
До уваги читачів пропонується інформація про становище і шляхи розвитку україністики на Кубані на сучасному етапі. Into consideration of readers there is offered the information on contemporary state and ways of further development of Ukrainian studies in Cuban region.