Роль науки в формировании конкурентоспособности страны - Балабанов, К.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розкрито історико-географічні тенденції формування конкурентоспроможності країни на основі аналізу чинників інноваційного розвитку, економічної взаємодії національних економічних систем.
---------- Раскрыты историко-географические тенденции формирования конкурентоспособности страны на основе анализа факторов инновационного развития, экономического взаимодействия национальных экономических систем.
---------- Historical and geographical trends in formation of the country competitiveness are illustrated on the basis of analysis of innovative development factors and economic interactions between economic systems.
----------