Трудова міграція – позитивні та негативні наслідки: історіографія проблеми - Готра, О.Б. (Чорноморський літопис, 2010)
Проаналізовано історіографію проблеми трудової міграції. Порушені питання позитивних та негативних її наслідків. Проанализировано историографию проблемы трудовой миграции. Подняты вопросы положительных и отрицательных ее последствий. The historiography of a labour migration problem is analysed in the article. Questions of positive and negative consequences are raised.