Вплив конкурентної політики на розвиток машинобудування в Україні - Романенко, В.А. (Економіка промисловості, 2011)
Досліджуються особливості впливу конкурентної політики на розвиток машинобудування в Україні. Висвітлено період формування конкурентних відносин в Україні. Показано взаємозв’язок конкуренції та конкурентоспроможності в машинобудуванні. Надано пропозиції щодо вдосконалення конкурентної політики.
Ключові слова: конкурентна політика,
машинобудування, конкуренція та конкурентоспроможність. Исследуются особенности влияния конкурентной политики на развитие машиностроения в Украине. Освещен период формирования конкурентных отношений в Украине. Показана взаимосвязь конкуренции и конкурентоспособности в машиностроении. Даны предложения по усовершенствованию конкурентной политики.
Ключевые слова: конкурентная политика, машиностроение, конкуренция и конкурентоспособность. The paper studies the impact of a competitive policy on Ukraine’s machine-building development. It highlights the period of forming competitive relations in Ukraine. The relationship between competition in machine building and its competitiveness is shown. The proposals are given to improve the competitive policy.
Keywords: competitive policy, machine-building, competition and competitiveness.