Функціонально-вартісний підхід до управлінської діяльності: аналіз і контроль складних систем - Ходарєва, О.О.; Шульга, Л.О. (Економіка промисловості, 2011)
Розглянуто основні принципи функціонально-вартісного аналізу, підхід до опису, контролю й аналізу і складних виробничих систем на підставі даної методики. Визначено можливість використання позначеного підходу до поліпшення якості управлінської діяльності.
Ключові слова: функціонально-вартісний аналіз, аналіз і контроль, складні виробничі системи. Рассмотрены основные принципы функционально-стоимостного анализа, подход к описанию, контролю и анализу сложных производственных систем на основании данной методики. Определена возможность использования обозначенного подхода к улучшению качества управлен-ческой деятельности.
Ключевые слова: функционально-стоимостный анализ, анализ и контроль, сложные производственные системы. The paper deals with basic principles of a functional-cost analysis. The approach to description, control and analysis of complex production systems on the basis of the given methods is presented. The possibility of using the above approach to improvement of managerial activity quality is evaluated.
Keywords: functional-cost analysis, analysis and control, complex production systems.