Державне регулювання створення й функціонування формувань холдингового типу продовольчого комплексу: проблеми і перспективи - Чеботарьов, В.А. (Економіка промисловості, 2011)
Досліджуються проблеми становлення та розвитку холдингів у харчовій та переробній промисловості, обґрунтовуються пропозиції щодо законодавчого забезпечення державного регулювання їх створення й функціонування.
Ключові слова: державне регулювання, законодавче забезпечення, продовольчий комплекс, холдинг, харчова та переробна промисловість. Исследуются проблемы становления и развития холдингов в пищевой и перерабатывающей промышленности, обосновываются предложения по законодательному обеспечению государственного регулирования их создания и функционирования.
Ключевые слова: государственное регулирование, законодательное обеспечение, продовольственный комплекс, холдинг, пищевая и перерабатывающая промышленность. The problems concerning establishment and development of holding companies in the food and processing industry are investigated, and the proposals on legislative support to government regulation of holdings establishing and functioning are well-grounded.
Keywords: government regulation, legislative support, food complex, holding company, food and processing industry.