Митний режим експорт: алгоритм реалізації та напрями вдосконалення - Осадча, Н.В. (Економіка промисловості, 2011)
Проаналізовано елементи митних процедур у межах режиму експорт, побудовано алгоритми митних операцій та визначено напрями їх удосконалення.
Ключові слова: алгоритм, експорт, митні платежі, митне оформлення. Проанализированы элементы таможенных процедур режима экспорт, построены алгоритмы таможенных операций и определены направления их совершенствования.
Ключевые слова: алгоритм, экспорт, таможенные платежи, таможенное оформление. The article analyses elements of сustoms procedures of export regime, presents algorithms of customs operations and defines the ways to improve them.
Keywords: algorithm, export, customs payments, customs registration.