Фактори, що впливають на ефективність мерчандайзингу для провідних підприємств сокової галузі України - Лазуткіна, А.В. (Економіка промисловості, 2011)
Розглянуто перелік факторів, що можуть впливати на ефективність упровадження та використання основних засобів маркетингових комунікацій, зокрема мерчандайзингу, та їх вплив на обсяги збуту продукції підприємств сокової галузі.
Ключові слова: маркетингові комунікації, мерчандайзинг, виробник, дистриб'ютор, роз-дрібна мережа. Рассмотрен перечень факторов, влияющих на эффективность внедрения и использования основных средств маркетинговых коммуникаций, в частности мерчандайзинга, и их влияние на объемы сбыта продукции предприятий соковой отрасли.
Ключевые слова: маркетинговые коммуникации, мерчандайзинг, производитель, дистрибьютор, розничная сеть. This article describes the list of factors that may have influence on the effectiveness of introduction and use of basic tools of marketing communications, in particular merchandising and its impact on sales volumes of the juice industry companies.
Keywords: marketing communications, merchandising, manufacturer, distributor, retail network.