Шляхи запобігання зовнішнім та внутрішнім загрозам економічній безпеці промислового підприємства - Паліга, Н.Б.; Світлична, Ю.В. (Економіка промисловості, 2011)
Розглядаються шляхи запобігання внутрішнім та зовнішнім загрозам економічній безпеці промислового підприємства в розрізі окремих складових – техніко-технологічної, фінансової та кадрової.
Ключові слова: економічна безпека підприємства, складові економічної безпеки підприємства, зовнішні загрози, внутрішні загрози. Рассматриваются пути предотвращения внешних и внутренних угроз экономической безопасности предприятия в разрезе отдельных составляющих – технико-технологической, финансовой и кадровой.
Ключевые слова: экономическая безопасность предприятия, составляющие экономической безопасности предприятия, внешние угрозы, внутренние угрозы. The article focuses on the ways of preventing internal and external threats to the economic security of the enterprise in terms of such components as technical-technological, financial and personnel.
Keywords: economic security of enterprise, components of enterprise’s economic security, external threats, internal threats.