Імпульс для розвитку вітчизняної електроніки - Ніколайчук, І. (Вісник НАН України, 2011)
Перший в Україні науково-навчальний центр «Наноелектроніка і нанотехнології», створення якого ініціювали науково-виробничий концерн «Наука» і Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут», урочисто відкрито в Києві. На думку фахівців, діяльність цього центру значно підвищить можливості серійного виробництва і здешевлення продукції наноелектроніки, а також допоможе розробникам нових технологій на теренах України і Росії.