90-річчя члена-кореспондента НАН України К.Г. Самофалова (Вісник НАН України, 2011)
12 листопада виповнилося 90 років знаному вченому в галузі обчислювальної техніки членові-кореспондентові НАН України Костянтину Григоровичу Самофалову.