Рецензія на монографію Л.М. Ємельяненко “Соціально-економічні домінанти людського і технологічного розвитку України” - Новікова, О.Ф.; Мельцер, Л.Г. (Економіка промисловості, 2011)
Рецензія на монографію: Ємельяненко Л.М. Соціально-економічні домінанти людського і технологічного розвитку України / Лариса Михайлівна Ємельяненко / За ред. В.В. Онікієнка. – К.: Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009. – 464 с.