Виброакустическая диагностика работы рамной крепи выемочных штреков при интенсивной отработке угольного пласта - Халимендиков, Е.Н. (Геотехническая механика, 2007)
Наведено методику та результати віброакустичної діагностики роботи рамного кріплення в виїмкових штреках при високій швидкості посування вибою. The procedure and results of a vibrating-acoustic diagnostics of functioning of a braced lining’s is given at high speed of moving of a faces.