Ретроспективный анализ методических подходов в выборе рецептуры составов твердеющих материалов с заданными свойствами - Прохорец, Л.В. (Геотехническая механика, 2007)
В статті наведені існуючі на сьогоднішній день методи вибору рецептури складу бетонних сумішей, основні правила для проектування складів бетону. Подані графіки та номограми, за допомогою яких можуть бути визначені властивості бетонних сумішей. In article methods of a choice of a compounding of structure of concrete mixes existing on today, key rules for designing structures of concrete are resulted. Schedules and nomograms with which help properties of concrete mixes can be determined are given.