Изменение газонасыщенности пород при разуплотнении горного массива - Безручко, К.А. (Геотехническая механика, 2007)
Запропонована методика оцінки газонасиченості гірських порід у зонах розущільнення, сформованих техногенними або природними процесами, зокрема локальними антиклінальними структурами . The technique of a rocks gas content estimation in the volume expansion zones generated under the influence of natural and tehnogenic processes, including local anticlinal structures, is offer.