Особенности моделирования динамики хаотических процессов в детерминированных системах методами аналитической механики - Иконникова, Н.А. (Геотехническая механика, 2007)
Розглянуті особливості моделювання перебігу та динаміки хаотичних процесів у детермінованих механічних та електромеханічних системах, у складі яких є ексцентрично неврівноважені маси, що обертаються навколо нефіксованих центрів. The peculiarities of dynamics modeling of chaotic processes in determined mechanical and electromechanical systems, where there are eccentric unbalanced masses, which are rotated relatively to the shifting unfixed centers, has been examined.